RADIONICEWORKSHOPS

Poziv umjetnicima i umjetničkim organizacijama za suradnju na studentskim projektima studenata komunikologije Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu

Poštovani,

Ovim putem obraćamo Vam se u vezi moguće suradnje Vašeg umjetničkog projekta/organizacije na studentskim projektima iz područja odnosa s javnostima u kulturi studenata komunikologije Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu

Spomenuti studentski projekti održavaju se u sklopu kolegija ‘Odnosi s javnostima u kulturi i sportu’ na trećoj godini preddiplomskog studija komunikologije na Hrvatskim studijima. Svrha tih projekata je omogućiti studentima da na konkretnim primjerima iz prakse probaju primijeniti teorijsko znanje iz planiranja i provedbe aktivnosti odnosa s javnostima, koje steknu tijekom pohađanaja ovog kolegija.

Studentski projekti uključivat će provedbu male poslovne (marketinške i organizacijske) analize umjetničkog projekta ili umjetničke organizacije – domaćina, te izradu prijedloga komunikacijske strategije i plana prema njezinim ciljanim javnostima.

Angažman sa strane zainteresiranih umjetničkih projekata/organizacija sastojao bi se u tome da studentu kojemu bi bili domaćin u dva navrata tijekom slijedećih mjesec dana omoguće da s mjerodavnom osobom ili osobama iz vodstva projekta/organizacije napravi razgovor, u trajanju od cca 45-60 minuta. Putem tog razgovora student bi u obliku strukturiranog intervjua prikupio potrebne podatke za izradu svoje analize.

Ako ste voljni sudjelovati u ovim studentskim projektima, molim Vas da nam pošaljete ime i kontakte osobe kojoj se student može javiti radi dogovora o pojedinostima susreta.

Srdačan pozdrav
Duje Bonacci, voditelj kolegija “Odnosi s javnostima u kulturi i sportu”

kontakt:
Duje Bonacci 098469761, Duje.Bonacci@mzos.hr
David Lušičić 0912220810, david@zebra.com.hr