15.11.2016. – Interface – Grupa Ono – izvedba III

on

Interface – program novih medija i a/v umjetnosti u Greti predstavlja Izvedbu III Grupe Ono.

Predstavljanje Izvedbe III dogoditi će se u utorak, 15.11.2016.
U Greti u 20h.

Grupa Ono – izvedba III
Grupa Ono je glazbena skupina s nestalnim članovima/icama, a naglasak stavlja na generiranje novog materijala za svaku izvedbu. Praksa grupe Ono kreće se između eksperimentalne i psihodelične glazbe te audiovizualnih izvedbi. Na izvedbi u galeriji Greta sudjelovat će Tin Dožić, Tanja Minarik i Ivan Šaravanja, a kroz četverodnevni boravak u galeriji generirati će materijale za završnu izvedbu koketirajući s analognim i digitalnim tehnologijama potičući suradnju glazbenika i vizualnih umjetnika/ica.

Tin Dožić je diplomirao studij psihologije na Hrvatskim studijima i studij Novih medija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. U svojoj praksi polazi od medija zvuka, a bavi se terenskim snimanjem, radiom, eksperimentalnom glazbom i audio instalacijama.

Tanja Minarik multimedijalna je umjetnica diplomirala na studiju Novih medija ALU u Zagrebu, članica ULUPUH-a, UR Instituta i Udruge Radiona. U svojim prikazima fragmentirane svakodnevice koristi se raznim aspektima video umjetnosti i oblikovanja – audio/vizualnim izvedbama, instalacijama, interaktivnim instalacijama, animacijom, montažom, mapiranjem.

Ivan Šaravanja diplomirao je studij komunikologije na Hrvatskim studijima. Kao glazbenik svirao je u bendu Mokre Gljive te bio nagrađen posebnom rektorovm nagradom za grupnu izvedbu Balade Petrice Kerempuha.

Grupa Ono do sada je imala dvije izvedbe – na programu MIMO u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu te u klubu Močvara.