27.10.2014. – Alena Orović ‘Kontinuum-…BorderLines…Sada…BorderLines…;’27.10.2014. – Alena Orović ‘Kontinuum-…BorderLines…Sada…BorderLines…;’

greta

Pozivamo vas na otvorenje izložbe Alene Orović: Kontinuum-…BorderLines…Sada…BorderLines…; u ponedjeljak, 27. 10. 2014., u 20h u Greti, Ilica 92, Zagreb.

Izložba ostaje otvorena do 31.10.2014. (17h-20h)

O izložbi:
Uključujući različite forme i discipline umjetnosti, ova multimedijska instalacija, koja u dijelu svog sadržaja dokumentira predstavu „BorderLines III“ dance_ lab collective-a, slika mogućnosti stvaranja, oblikovanja i preoblikovanja te razvojni proces i stadije odnosno transformaciju jedne te iste ideje. Ideje KONTINUUMA.
Sadržaj i konstelacije svih elemenata instalacije subliminalno uvlače konzumenta/icu u osjećaj sudionika/ce što potiče na percipiranje prožimanja svega prirodnom zakonitošću kontinuuma te općenito promišljanje neograničene kreacije čime se na suptilan način sugerira moć čovjekovog djelovanja, a što potiče i gradi samopouzdanje za akciju u smjeru ostvarivanja vlastitih snova i ciljeva te osvještava nepostojanje nemoći.

O autorici:

Alena Orović diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, smjer dizajn i projektiranje odjeće, 2006. godine. Radi kao freelance kostimografkinja za film i kazalište te razne druge kreativne poslove. Suosnivačica je Udruge za realizaciju i promicanje umjetnosti multiIAKT te članica HDDa i ULUPUHa. Iza sebe ima niz izložbi. Bavi se istraživanjem glasa i pokreta te raznim formama umjetnosti.